Πλέγματα CAVATORTA

Πλέγματα CAVATORTA

  • Κωδικός Προϊόντος: pl036
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Τύπος: Cavatorta
  • Περιγραφή: Πλέγματα
  • Διαστάσεις: Από 0.35 έως 2.00m
- OR -

Πλέγματα CAVATORTA. 

Ο Ιταλικός Οίκος Cavatorta, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας. Αξιόπιστα πλέγματα για περίφραξη, κλουβιά, βιομηχανικά φίλτρα, αρχιτεκτονικές εφαρμογές, κήπους, κιούρτους κλπ.

  • ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΑ ΕΝ ΘΕΡΜΩ

Το γαλβάνισμά τους είναι εν θερμώ ακολουθώντας τη "Galvafort Process" της Cavatorta. Η μοναδική διαδικασία γαλβανίσματος της Cavatorta «Galvafort Process», παράγει μια επίστρωση ψευδαργύρου με πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα παρόμοια προϊόντα της αγοράς. Το καθαρό ομογενές επίστρωμα μορφοποιεί ένα διπλό φράγμα προστασίας απέναντι στη φυσική και ηλεκτροχημική οξείδωση. Έτσι διασφαλίζεται η μακροζωία των πλεγμάτων.

  • ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ

Το γαλβάνισμά του είναι εν θερμώ ακολουθώντας τη "Galvafort Process" της Cavatort και στη συνέχεια πλαστικοποιείται με τη διαδικασία "Galvaplax Process". Δηλαδή ποντίζεται σε μια ειδική δεξαμενή που περιέχει «primer». Αυτό επιτρέπει στο PVC να προσκολληθεί τέλεια στο γαλβανισμένο σύρμα. Χρησιμοποιείται μια νέα φόρμουλα σκόνης PVC, η Ecoscor®. Η σκόνη αυτή είναι μη-τοξική και ακίνδυνη στη χρήση, τόσο στην αρχική της μορφή, όσο και κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας της όταν και απελευθερώνονται αέρια αλλά και ως τελικό προϊόν. Η πλαστικοποίηση λαμβάνει μέρος σε μια δεξαμενή που περιέχει ένα ρευστοποιημένο χυτό στρώμα PVC για να διασφαλίσει μια καθαρά ομογενοποιημένη επικάλυψη όλης της επιφάνειας του σύρματος. Τα προϊόντα που διέρχονται αυτής της επεξεργασίας, έχουν ελάχιστο χρόνο ζωής τα 10 χρόνια απέναντι στη διάβρωση.

  • ΔΙΠΛΟΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΑ ESAFORT

Ηλεκτροπονταριστά πλέγματα, διπλά γαλβανισμένα μετά την κόλληση, με χρόνο ζωής περίπου τριπλάσιο του απλά γαλβανισμένου πλέγματος. Με τη διαδικασία Galvafort, η Cavatorta σας διασφαλίζει την μακροζωία των πλεγμάτων και την αξιοπιστία του προϊόντος στις εργασίες σας. Με την κάλυψη των σημείων της κόλλησης, το πλέγμα αποκτά πολλαπλάσιο χρόνο ζωής σε σχέση με τα απλώς γαλβανισμένα πλέγματα.

  • ΔΙΠΛΟΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ SEAPLAX

Η τελευταία εξέλιξη στην επεξεργασία των συρμάτων/πλεγμάτων, ακούει στην ένδειξη «SeaplaxProcess», η οποία συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της «GalvafortProcess» με την «GalvaplaxProcess» δηλαδή δίπλο-γαλβανισμένο και πλαστικοποιημένο σύρμα/πλέγμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν υπερυψηλής ποιότητας και αντοχής στη διάβρωση για το ποιο απαιτητικό περιβάλλον, όπως εκείνο της θάλασσας. 


Όλα τα ρολά είναι με επικάλυψη ανακυκλώσιμου ΡΕ (πολυαιθυλενικού) φιλμ περιτύλιξης για προστασία και καλαισθησία.