Αγκαθωτά Riccio Cavatorta

Αγκαθωτά Riccio Cavatorta

  • Κωδικός Προϊόντος: pl008
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Τύπος: Riccio Cavatorta galva / PVC
  • Περιγραφή: Αγκαθωτό σύρμα Cavatorta
  • Διαστάσεις: Ρολά 100m
- OR -

Riccio galva Cavatorta. 

Αγκαθωτό σύρμα υψηλής αντοχής (1000-1200 N/mm2), θερμικά γαλβανισμένο (hot dipped) σύμφωνα με την Galvafort της Cavatorta. 

Διατομή: Δύο σύρματα πάχους 1,7mm έκαστο, είναι συνεστραμμένα μεταξύ τους, με τα τετραπλά αγκάθια πάχους 1,5mm, να απέχουν 10cm μεταξύ τους.

  • Διατίθεται σε ρολά των 100 μέτρων σε χαρτοκιβώτια.

Riccio PVC Cavatorta

Αγκαθωτό πλαστικοποιημένο σύρμα, θερμικά γαλβανισμένο (hot dipped), και εν συνεχεία θερμικά πλαστικοποιημένο, ακολουθώντας την Galvaplax process της Cavatorta.

Διατομή: Εξωτερική στα 2,1mm και εσωτερική στα 1,7mm. Τα δύο σύρματα, είναι συνεστραμμένα μεταξύ τους, με τα τετραπλά αγκάθια πάχους 1,5mm, να απέχουν 10cm μεταξύ τους.

  •  Διατίθεται σε ρολά των 100 μέτρων σε χαρτοκιβώτια. Χρώμα: Σκούρο πράσινο.


Ο οίκος Cavatorta παράγει τα ποιοτικότερα πλέγματα παγκοσμίως.

Riccio galva

Η μοναδική διαδικασία γαλβανίσματος της Cavatorta «Galvafort Process», παράγει μια επίστρωση ψευδαργύρου με πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα παρόμοια προϊόντα της αγοράς. Το καθαρό ομογενές επίστρωμα μορφοποιεί ένα διπλό φράγμα προστασίας απέναντι στη φυσική και ηλεκτροχημική οξείδωση. Έτσι διασφαλίζεται η μακροζωία των πλεγμάτων.

Riccio PVC

Το γαλβάνισμά του είναι εν θερμώ ακολουθώντας τη "Galvafort Process" της Cavatort και στη συνέχεια πλαστικοποιείται με τη διαδικασία "Galvaplax Process". Δηλαδή ποντίζεται σε μια ειδική δεξαμενή που περιέχει «primer». Αυτό επιτρέπει στο PVC να προσκολληθεί τέλεια στο γαλβανισμένο σύρμα. Η πλαστικοποίηση λαμβάνει μέρος σε μια δεξαμενή που περιέχει ένα ρευστοποιημένο χυτό στρώμα PVC για να διασφαλίσει μια καθαρά ομογενοποιημένη επικάλυψη όλης της επιφάνειας του σύρματος. Τα προϊόντα που διέρχονται αυτής της επεξεργασίας, έχουν ελάχιστο χρόνο ζωής τα 10 χρόνια απέναντι στη διάβρωση.